joi, 5 februarie 2009

Mulţumesc

Niciodată nu e prea târziu…

Să faci ceva nou. Să schimbi radical ceva, să oferi când doar ai primit, sau să primeşti după ce doar ai dat.

Eu astăzi vreau doar să mulţumesc:


Mamei mele pentru că a vrut să am note bune la şcoală şi m-a trimis la doamna Paşa să mă înveţe să ţin pensula în mână.

Bunicului meu că avea răbdare cu mine când o necăjeam pe pisica Bela după ora de pictură. Şi pentru că în general a avut răbdare cu mine.

Doamnei Paşa, acolo unde ea, că mi-a arătat culorile în toată splendoarea lor.

Tatălui meu, că a contribuit la decizia de a nu mă duce la liceul de arhitectură, cred că mi-aş fi folosit prea mult emisfera stângă.

Lui V. pentru că pensulele primite cadou acum 8 ani (când nici nu mai visam să mă ating de aşa ceva vreodată şi cum nici n-am făcut-o pentru încă vreo 6) sunt acum continuarea mâinii mele pe sticlă.

Lui M.N. că la un moment dat a avut inspiraţia de a mă certa suficient de tare astfel încât să mă facă să mă uit cu atenţie spre partea mea artistică. Şi pentru florile roşii.

Ruxandrei, fără de care n-aş fi ajuns la Basil.

Luminiţei, lui Bogdan şi Fabianei, un trio formidabil care îmi ghidează paşii ezitanţi şi îmi protejează lumina ce-mi arată drumul.

Mirelei, pentru că m-a luat în serios de la început.

Danei, lui Carmen şi Allice, prietenele mele care au înţeles repede de ce nu ne putem vedea niciodată marţea. Pentru că sunt alături de mine, că au ştiut să se bucure alături de mine.

Lui Marius pentru inspiraţie şi regăsire, pentru tot ce a trezit în mine, pentru pasiune şi compasiune.

Dorinei pentru că fiecare vorbă a fost vindecare.

Tuturor celor care au acceptat cu inima deschisă lucrările mele.

Universului.

5 comentarii:

  1. Buna Anca! Minunata postarea de mai sus! Am sa ti urmaresc blogul mai ales ca avem o preocupare in comun: coachingul. Spor in arta. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Si noi iti multumim pentru cuvintele frumoase! Si eu personal urmez cursurile de NLP, momentan sunt doar la Master NLP. Poate de aceea am si avut curajul sa ma arunc in Bucuresti cu un astfel de magazin. :)
    Mult succes si ... inspiratie!

    RăspundețiȘtergere
  3. Mulţumesc de comentarii. Eu am un drum lung de parcurs în ce priveşte NLP-ul, abia am făcut modulul II din Practitioner... Răbdare şi... în loc de tutun, ulei de in. :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Am citit pe nerasuflate postul... abi aacum expir :o) Si ce bine e cand spui multumesc, nu?! Si ce bine e cand constati ca lista e lunga, ca ai fi vrut chiar sa mai adaugi cel putin cateva nume... Ce bine e ca nu suntem singuri, nici cand ne simtim in cea mai crunta singuratate :o). Tare frumos. Multumesc! :o)

    RăspundețiȘtergere
  5. Si noi iti multumim! Si tu stii asta! Mai ales ca ne iei pe fiecare asa cum suntem... Si nu in ultimul rand pentru bucuria pe care ne-o faci cu picturile, cu prezenta si inspiratia ta!
    Abia astept expozitia aceea mare!

    RăspundețiȘtergere